Шукати в цьому блозі

Де отримати юридичну допомогу?


Потрібна юридична допомога? Безліч людей щодня опиняються в ситуаціях, коли потрібна юридична допомога або юридичні послуги. Це може бути необхідність дізнатися про процедуру вступу в спадщину або правильно скласти довіреність, скористатися послугами адвоката в судовому засіданні або зареєструватися підприємцем.
На жаль, через відсутність елементарних правових знань більшість жителів країни не знає навіть обсягу власних прав.

У подібній ситуації логічно звернутися до юридично підкованої людини. Де ж можна отримати грамотну юридичну допомогу?

В залежності від матеріального стану потенційного клієнта, а також від ступеня необхідності юридичної допомоги, можна вибрати:

  • платну юридичну допомогу. Вона надається юристами-професіоналами на договірній основі. Для отримання саме компетентних консультацій слід звертати увагу на ім'я юриста, відгуки клієнтів, стаж роботи і навіть суму гонорару. Як правило, така допомога не буде дешевою, але і ймовірність позитивного вирішення справи буде досить високою.
  • безкоштовну юридичну допомогу, яку надають, в основному, державні структури, зобов'язані законом допомагати незахищеним верствам населення. Безперечно, безкоштовна не означає погана, проте, як відомо, мотивація у вигляді солідного винагороди - найкращий стимул для якісної роботи.
Безкоштовну юридичну консультацію можна також отримати у знайомих юристів, на різних сайтах, форумах тощо. У цьому випадку позитивний результат гарантувати нікому, тому розраховувати на отримання грамотної допомоги надто самовпевнено.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.