Шукати в цьому блозі

Якщо у Вас викрали автомобіль?


Якщо у Вас викрали автомобіль, не потрібно впадати в паніку! Вам належить зробити багато справ і краще підійти до їх вирішення з холодною головою.

Насамперед варто повідомити про зникнення автомобіля по 102. Чим раніше це буде зроблено, тим більше ймовірність, що служителі порядку встигнуть допомогти. Якщо машина була викрадена не більше, ніж тридцять хвилин тому, буде оголошено план «Перехоплення». Крім цього номер викраденого авто буде занесений в спеціальну базу камер відеоспостереження, які зчитують номера в автомобільному потоці і перевіряють їх на “угон”.

Якщо Ви повідомили про викрадення по телефону, то після дзвінка необхідно відвідати найближче відділення райвідділку і написати заяву про крадіжку. При цьому не варто тиснути на співробітників міліції своїми реальними чи міфічними зв'язками з високопоставленими людьми. Це тільки загострить обстановку.

Залишивши заяву, потрібно не забути взяти у відділенні міліції контрольний талон і довідку про те, що звернення в поліцію пов'язано з пропажею автомобіля. Для тих, у кого автомобіль застрахований за КАСКО, неодмінно потрібно взяти ще й довідку про порушення кримінальної справи. Ця довідка стане в нагоді при зверненні в страхову компанію.

Лише після цього можна починати самостійні пошуки. Перш за все, необхідно обійти авторинки і автостоянки. Дізнавшись свій автомобіль, не варто починати з'ясування відносин з продавцем, краще всього відразу звернутися до міліції.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.