Шукати в цьому блозі

Аварійне відкриття дверей


Якщо у вас пропали ключі від квартири, втратили або їх викрали, то потрібно, якнайшвидше замінити замок. Але спочатку потрібно в квартиру потрапити, а без ключів це зробити неможливо.
На допомогу доведеться викликати працівника з найближчого ЖЕК. Але варто враховувати, що слюсар не завжди
погоджується відкрити двері. Це не його обов'язок. Набагато частіше він відмовляється це робити. А погодитися він може лише у випадку, якщо буде доведено, що перед ним стоїть господар квартири, та при власному інтересі у вигляді заохочення.

У будь-якому іншому разі, слюсар має повне право відмовитися зламувати замок і буде правий, адже в разі шахрайства, частина відповідальності ляже і на нього.

Довести, що саме Ви є господарем квартири нескладно, достатньо пред'явити паспорт, в якому стоїть печатка про реєстрацію за цим місцем проживання. Якщо ж паспорта з собою немає, то, звичайно, можна звернутися до сусідів для підтвердження особи, хоча це не законно. Але слюсар має повне право не повірити і їм, адже перед ним цілком може бути розіграна афера з підставними сусідами. Залишається лише одне: звернутися до дільничного, який або підтвердить Вашу особу, або стане офіційним свідком відкриття слюсарем двері. При наявності паспорта можна і звернутися до спеціальної служби аварійного відкриття дверей, але ця послуга обійдеться у 270 гривень щонайменше.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.