Шукати в цьому блозі

Як уникнути крадіжки з квартири?


Літня відпустка яку ми чекаємо з нетерпінням та одночасно зі страхом - за свої покинуті квартири та розташоване у них майно, цінності. Щоб поїздка на Чорне море або в один з прикарпатських санаторіїв не обернулася гірким розчаруванням, необхідно заздалегідь подумати про те, як зберегти свою квартиру від незаконного проникнення. Слід зауважити, що для досвідченого злочинця, виявити з вулиці по вигляду вікон відсутність власника, труднощів не складає.

Перш за все, варто згадати старовинну народну мудрість, і не тріпати язиком наліво і направо про намір на подорож. Чим менше людей буде знати про ваші плани, тим краще! Як правило, більшість крадіжоквідбувається за “наводкою”, а тому потрібно постаратися зробити все, щоб такого наведення не відбулося. Наприклад, додаткова установка замків, спрямована на забезпечення нерухомого майна, не повинно супроводжуватися оповіщенням усіх сусідів про підготовлюваний від'їзд.

Таємниця про відсутність господарів квартири легко зберігається при наявності хоча б одного вірного друга, який буде час від часу перевіряти збереження вашого майна і створювати видимість активності на ввіреній йому території. Включене в один день радіо, а в іншій вечір світло, вийнята з поштової скриньки кореспонденція, візити в квартиру в різний час підвищують шанси останньої залишитися в цілості й схоронності та не піддатися крадіжці з проникненням
.

Страхування квартири на час від'їзду - ще один спосіб позбавити себе, якщо не від переживань через потенційну крадіжку улюблених бабусених сережок, скільки від фінансового краху, прогнозованого в ситуації повноцінного виносу дорогих предметів. Що ж до коштовностей та грошей, то їх на час від'їзду найкраще передоручити банку.

1 коментар:

  1. Как по мне, то на сегодня лучше сигнализации нет ничего. Не дорого и сердито!

    ВідповістиВидалити

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.